Kinahmin
Tuvat ja Tarinat

Kinahmintie 711
73300 NILSIÄ
FINLAND
+358 44 275 7331
info (at) kinahmintuvatjatarinat.fi

Nauti luonnon rauhasta, tutustu maaseudun perinteisiin tai lähde Tahkon aktiviteettien pariin.

Tahkon läheisyys tarjoaa mahdollisuuksia vuodenaikojen mukaan niin lasketteluun, hiihtoon, moottorikelkkailuun, ratsastukseen, golfiin kuin keilailuunkin. Kinahmin Tuvat ja Tarinat puolestaan tarjoaa loma-asuntojen lisäksi Anttilan aitat ja tupakahvit -elämyskierrosta, joka vie sinut hetkeksi keskelle entisajan maalaiselämää. Voit tehdä myös vaellusretken Kinahmin mäen päälle ja nauttia pannukahvit Mäkituvassa tai jopa viettää siellä yön.

Tekemistä & Näkemistä Kinahmin ja Tahkon maisemissa voit nauttia lomastasi monien eri aktiviteettien merkeissä yksin, kaksin tai ryhmän mukana.

Moottorikelkkailua Tahkolla Tahko tarjoaa tekemistä koko perheelle jokaisena vuoden aikana. 23 laskettelurinnettä, 3 golf-kenttää, yli 60 kilometrin latuverkosto ja lukuisia muita ohjelmapalveluita moottorikelkka- ja mönkijäsafareista hevossafareihin. Tahkolta löydät myös monipuoliset ravintolapalvelut, kylpylän sekä mielenkiintoisia tapahtumia ympäri vuoden.

Anttilan aitat ja tupakahvit

Kinahmin Tuvat ja Tarinat yrityksen pääpaikalla, Anttilan tilalla on ollut asutusta jo 1700-luvulta lähtien. Nykyinen suku on isännöinyt tilaa 1850-luvulta saakka. 2000-luvun lopussa sukutila siirtyi viidennen sukupolven omistukseen. Perinteinen maatalous on laajentunut laadukkaaseen ja viihtyisään maatilamatkailuun.

Anttilan tilalla on säilytetty ja kunnostettu vanhaa rakennuskantaa. Tilan päärakennuksen vanhin osa on rakennettu vuonna 1813 ja kivinavetta on vuodelta 1906. Aitat ovat myös 1800-luvulta. Tilan aittakierroksilla voit tutustua perinteisiin maataloustyövälineisiin ja asusteisiin sekä kuulla mielenkiintoisia tarinoita entisajan elämästä. Anttilan aitat ja tupakahvit -kierros järjestetään vain ryhmille ennakkotilauksesta.

Tupakahvit:

Tupakahvit kotileivonnaisilla Anttilan 100 vuotta vanhassa perinteisessä tuvassa.

Museoaittakierros:

Museoaittakierroksella tutustutaan perinteisiin maataloustyövälineisiin ja asusteisiin sekä kuunnellaan mielenkiintoisia tarinoita entisajan elämästä.

Mäkitupa:

Mäkitupa Mäkitupa on viehättävä pieni hirsimökki maisemapaikalla Kinahmin mäen päällä. Voit varata mökin vaellusretken taukopaikaksi tai myös yöpyä siellä kaminan tulen lämmössä. Varustukseen kuuluvat polttopuut ja keittovälineet.

Kuvagalleria: